Tausta

Olen espoolainen vapaa toimittaja. Kirjoitan useisiin lehtiin muun muassa matkailuun liittyvistä aiheista. Sydäntäni lähellä ovat myös yrittäjyys ja pienten ihmisten suuret tarinat ja aikaansaannokset. Hyvinvointi- ja vaellusaiheet saavat myös näppiksen tärisemään helposti.

Jäsenyydet

Suomen Journalistiliitto/SFJ

Toimittajat ilman rajoja ry

Ympäristötoimittajat ry

Matkailutoimittajien kilta

Työskentelystäni

Olen tehnyt pitkän uran kansainvälisissä yrityksissä työsuhteisena mutta siirtynyt yrittäjäksi vuonna 2002.  Yritykseni Cosy Finland seisoo kolmella jalalla: pyöritän matkailun ohjelmapalvelua, koulutan ja kirjoitan lehtijuttuja.

Ideoin suurimmaksi osaksi juttuni itse, mutta toki juttuja myös tilataan toimeksiantajan aiheesta ja näkökulmasta.  Koska monet jutuistani ovat syntyneet – ja yhä syntyvät – maailmalla, olen opetellut myös kuvaamaan. Aivan tyhjästä en kuvaamista ole joutunut kuitenkaan aloittamaan, sillä olen yksityiselämässäni ollut aina se, joka heiluu kameran kanssa.

Journalistinen urani alkoi niinkin kaukana kuin Iranissa. Olin niihin aikoihin vielä kuukausipalkalla sisäsiistissä työssä ja lomallani tein laajahkon kiertomatkan tuossa kiehtovassa maassa. Jotain juttukirjostani kertoo se, että myös Lohja on päässyt matkailujutun aiheeksi, samoin kuin Kouvola, Lahti ja moni muu suomalainen pikkukaupunki.

Siistien sisätöiden lisäksi minulla on kokemusta siivouksesta patologian laitoksella (siistiä sekin) Tukholmassa sekä italialaisen ravintolan keittiötöistä Lontoossa (lyhyt ura, yksi ilta). Saksalaisen kirjanpito-osaston apulaisajat vaatisivat jo oman tarinansa.

Harrastan pitkänmatkan löntystelyä, tanssia ja luovaa kirjoittamista, josta tulikin mieleeni, että olen suorittanut Jyväskylän avoimen yliopiston kirjoittajakoulutuksen perusopinnot ja useita Oriveden opiston kesäkursseja.

Toivon, että juttuluettelostani on hyötyä sinulle myös.

Terveisin Kirsti S

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s